corporate-video

LIVESTREAM EVENT

HOME / DIENSTEN / LIVESTREAM EVENT

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. We zitten massaal thuis. Juist in deze lastige tijd is het belangrijk met jouw doelgroep te blijven communiceren. Ga daarom live doormiddel van een livestream. Met een mobiele studio setting kunnen wij overal waar jij wilt een online event organiseren! Met live streaming video kun je jouw event, bijeenkomst, training of congres dus gewoon door laten gaan, zelfs in tijden van social distancing. Een online event of webinar is een uitstekende manier om in deze tijden veilig in contact te blijven met jouw doelgroep.

HOE WERKT LIVESTREAMING?
Een livestream kan voor ieder online platform worden opgezet. Via de social media kanalen zoals Facebook, Instagram of Youtube, of via een eigen (beveiligde) omgeving waarbij gebruikers kunnen inloggen. Snel en veilig. Met of zonder interactie met de kijker via Zoom of Teams, de keuze is aan jou! Om nog meer impact te genereren wordt de livestream opgenomen zodat jouw online event ook achteraf nog kan worden teruggekeken of gepubliceerd.

Zelf een online event organiseren doormiddel van live videostreaming? Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op, wij helpen je graag bij het volledig ontzorgen van jouw online event.

icon-ffwd-z

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • null
  Eerlijk en transparant advies over de realisatie van jouw online event
 • null
  Persoonlijke begeleiding; van inhoudelijke voorbereiding tot technische realisatie
 • null
  Altijd een vast aanspreekpunt tijdens jouw project
 • null
  Betaalbaar en betrouwbaar, van één cameraregistratie tot complete talkshow
 • null
  Professionele uitzending vanaf eigen locatie of vanuit een van onze studio’s
 • null
  Creativiteit en enthousiasme van onze crew

VERGROOT JE BEREIK MET EEN LIVESTREAM

blijf in contact met je doelgroep

VOORDELEN VAN EEN ONLINE EVENT

unieke concepten, maximale impact

Een groot voordeel van een online event, congres of webinar is dat je een enorm publiek kunt bereiken. Er zitten geen grenzen aan het aantal online bezoekers voor je event. Door jouw event of webinar te livestreamen kun je het bereik onder je doelgroep dus aanzienlijk vergroten. Tijdens een online event zijn er tal van mogelijkheden om interactie met de kijker te creëren. Bijvoorbeeld door kijkers te laten inbellen, via een chat vragen te laten stellen of meningen te peilen via een poll.

online event

null

null